Versiune site in limba romana fara diacritice
romana fara diacritice
English version
english version

Servicii de asistență psihologică    

 

 

Ai citit un mesaj care te-a impresionat și ți-a adus aminte de un moment greu prin care ai trecut și tu? Ai ocazia să-i scrii acelei persoane un mesaj despre experiența ta. Poate a semănat sau a fost diferită de a ei.  Încearcă să spui ce-ai simțit tu, care a fost felul tău de a trece prin acea situație dificilă. Și încă ceva – încearcă să nu dai sfaturi!
Mesaj de la georgiana
joi, 22 iulie 2004 - 03:45
sunt o persoana in pragul disperarii. Urmeaza sa ma casatoresc peste o luna, iar prietenul meu incepe sa aiba dubii in privinta iubirii ce mi-o poarta(sau nu...,in functie de momentul in care se afla). Asta dupa o relatie de 4 ani (in care am crezut cu adevarat) . Pana acum nu am avut astfel de probleme. Tot timpul mi-a oferit nenumarate dovezi de iubire. Dar acum ce se intampla cu el? Eu nu mai inteleg nimic (acum ma iubeste , peste ceva timp nu mai este sigur). Sa fie o criza inaintea casatoriei, sau este o problema veche?

..vezi răspunsul psihologului


Mesajul tău pentru georgiana
Nume de contact (*):
(pseudonim)
Mesaj:
Notă: Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii și trebuiesc completate.
Mesaje pentru georgiana

De la gorgoss@yahoo.com
vineri, 7 ianuarie 2005 - 06:14
Cred ca amandoi sunteti putin stresati in ceea ce priveste casatoria. Trebuie sa comunicati mai mult intre voi . Si eu am o relatie destul de lunga de trei ani si jumatate si sper sa nu trec prin aceleasi momente ca si tine atunci cand imi va veni si mie momentul.Sper sa mai tinem legatura.

ÎNAPOI LA IDEI/MESAJE DE LA TINE...

 

 
 
© 2003 Psihoterra.ro - Toate drepturile rezervate
 
design & hosting :. Treeworks SRL design & hosting :. Treeworks SRL