Versiune site in limba romana fara diacritice
romana fara diacritice
English version
english version

Servicii de asistență psihologică    

 

 

Ai citit un mesaj care te-a impresionat și ți-a adus aminte de un moment greu prin care ai trecut și tu? Ai ocazia să-i scrii acelei persoane un mesaj despre experiența ta. Poate a semănat sau a fost diferită de a ei.  Încearcă să spui ce-ai simțit tu, care a fost felul tău de a trece prin acea situație dificilă. Și încă ceva – încearcă să nu dai sfaturi!
Mesaj de la ela
vineri, 13 februarie 2004 - 21:07
Ma poate ajuta psihoterapia sa slabesc... de fapt sa ma pot mobiliza psihologic pentru a putea urma o cura de slabire?

..vezi răspunsul psihologului


Mesajul tău pentru ela
Nume de contact (*):
(pseudonim)
Mesaj:
Notă: Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii și trebuiesc completate.
Mesaje pentru ela

De la maria
vineri, 18 februarie 2005 - 05:00
poate ca da te poate ajuta sa te cunosti si sa te accepti asa cum esti acum .abia apoi sa te gindesti ce poti face sa arati mai bine. faptul ca tu arati ca ai complexe ii face pe ceilalti sa te priveasca in acelasi mod. cel mai imortant este sa stii ca este un proces mai lung. pentru a te motiva tb sa iti stab. un obiectiv pe termen scurt, usor de atins si de masurat,vizibil...ca sa-ti dea incredere in tine ....si cel mai important sa mai gasesti o prietena cu care sa incepi acest proces.astfel va puteti sustine una pe cealalta cind vrei sa renunti. impreuna puteti face multe. bafta ...si consecventa.......primele saptamani sunt mai grele pana te obisnuiesti cu noul mod de viata.

De la amaze22
miercuri, 15 septembrie 2004 - 07:20
Buna!Consider ca este foarte important sa ai grija de corpul tau,asa ca si o consultatie la un psiholog,care are grija de cum gadesti....te poate ajuta sa ajungi sa te cunosti mai bine si sa sti sa renunti la obiceiurile"rele"adica de a manca ceea ce nu trebuie!Ai grija de tine si multa bafta in continuare....daca vrei sa ma contactezi,uite e-mailul meu:mira3800@yahoo.com

ÎNAPOI LA IDEI/MESAJE DE LA TINE...

 

 
 
© 2003 Psihoterra.ro - Toate drepturile rezervate
 
design & hosting :. Treeworks SRL design & hosting :. Treeworks SRL